ORDU / ALTINORDU - Şahincili İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı Düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle "Deprem ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Ock

Okulumuzda  dönem sonu  faaliyet haftası etkinlikleri ile eylenceli zaman geçirdiler.

2023-2024 Eğitim-öğretim yıl için geçrli olan "OKULUM TEMİZ BELGESİ"ni aldık.

Ekm

Şair ve yazar Gökhan Akçiçek okulumuzda söyleşi ve imza günü düzenledi

Ekm

Ziyaretinde öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte bayrak törenine katıldı. Bayrak töreni sonrasında öğretmenlerimizle kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda okulda yürütülen eğitim öğretim çalışmaları değerlendirildi, öğretmenlerimizin görüş ve önerilerini dinledi. Sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya gelen Müdürümüz, öğrencilerimizin etkinliklerini izledi, derslerle ilgili kendileriyle sohbet etti. Verimli ders çalışma yöntemleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Anasınıfı ziyaretinde öğrencilerimizle oyun oynayıp kendileriyle sohbet etti. Okul Müdürü Murat Kahveci ile okulun genel durumu hakkında yaptığı genel değerlendirmenin ardından ziyaretini sona erdirdi.