ORDU / ALTINORDU - Şahincili İlkokulu

Şahincili İlkokulu

Şahincili Mahallesi Şahincili Caddesi No175 Ordu/Altınordu
Vizyon
İstiyoruz ki; yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; *Sevinci, mutluluğu, hüznünü paylaşsın, *İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin, *Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, *Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın, *Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, *Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, *Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, *Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın, *Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü ve demokrasiyi benimsemiş, bireyler olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DERS BAŞLAMA:08.35 ÖĞLE ARASI:12.00-12.50 DERS BİTİŞ:14.25